Om Mojomotor.com

Hei, jeg heter Per og er både født og oppvokst på fantastiske Vestlandet. Akkurat det fører med seg en lidenskap for naturen som omgir oss. Men, jeg måtte faktisk ut i verden, både som turist og jobbsammenheng, for å verdsette hvor vakkert vårt eget land er. Fjordene, fjellene og fossefallene som omkranset meg i oppveksten, ble rett og slett tatt for gitt. Slik tror jeg mange nordmenn har det.

Når vi reiser får vi perspektiv på ting. Vi lærer om andre kulturer, skikker, og ikke minst opplever vi andre lands særegne natur. På det viset ser vi kontrastene til der vi kommer fra. Og, selv om det er fantastisk flott mange steder i verden, oppdager mange at hjemme er det minst like pent. Vi ser at Norge er unikt. Jeg tror at ferier og opplevelser på reise gir oss mer mening. Vi utvider horisonten, blir mer tolerante, vi vekker nysgjerrigheten og kanskje snillere mennesker.

Bloggene mine vil være en god miks av stedene jeg har besøkt i utlandet, og erfaringene mine på loffen her hjemme på berget. Jeg beretter ikke bare om hva du må få med deg av severdigheter, men prøver også å komme med praktiske tips. Så fremt jeg har noen som er vettuge da!